PASEN

VIEREN WE SAMEN

INSPIRATIE VOOR UW PAASDINER

Thuis genieten, samen met vrienden en familie. Of u nu uitgebreid kookt of dat liever overlaat aan onze chef-koks: met Van Roessel is een feestelijk diner gegarandeerd.

Graag delen we onze suggesties voor een heerlijke avond.

GEHEIM
VAN DE CHEF

KOUDE VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Steak Tartareper setSet voor 2 personen compleet met aanmaak en garnituur. Klassiek zoals het hoortBereidingsadvies >
Beef Tatakiper stukDungesneden geschroeide biefstuk met soja, wakamé en wasabimayonaise
Rundercarpaccio traditioneelper stukFlinterdun gesneden kogelbiefstuk (80 gram) met dilledressing, pecorinokaas en pijnboompitjes. Het vlees bewaren in de diepvries en een uur vooraf ontdooien en garneren
Rundercarpaccio met truffelper stukFlinterdun gesneden kogelbiefstuk (80 gram) met huisgemaakte truffelmayonaise, rucola sla en oude Beemster kaas. Het vlees bewaren in de diepvries en een uur vooraf ontdooien en garneren
Carpaccio alleen vleesper stukFlinterdun gesneden kogelbiefstuk (80 gram). Het vlees bewaren in de diepvries en een uur vooraf ontdooien en garneren
Vitello tonnatoper stukRosé gebraden kalfsvlees met huisgemaakte tonijndressing, zontomaat en kappertjes
Carpaccio van gerookte eendenborstfiletper stukFlinterdun gesneden Helvoirtse eendborstfilet met een konfijt van vijgen
Gerookte palingfiletbakje 125 g.Heerlijk om als voorgerecht of amuse te combineren met onze visspecialiteiten
Gerookte zalmfiletbakje 125 g.Heerlijk om als voorgerecht of amuse te combineren met onze visspecialiteiten

WARME VOOR- EN TUSSENGERECHTEN

Garnalenkrokettenper 4 stuksVan Monsieur Salpicon. Heerlijk bij onze huisgemaakte Bisque d’Homard. Diepvriesproduct
Bavette kroketper 4 stuksVan Monsieur Salpicon. Een ware delicatesse. Diepvriesproduct
Groentesoepper litertraditionele soep op basis van heldere runderbouillon met verse groenten, rundvlees en soepballetjes. Diepvriesproduct
Bisque d’Homardper liter / per ½ literKreeftensoep, rijk van smaak. Mooi te combineren met onze andere visspecialiteiten. Diepvriesproduct
Ossenstaartsoepper literAuthentiek recept, met een scheutje Madeira. Diepvriesproduct
Tomatensoepper literHeerlijke tomatensoep met soepballetjes
Mosterdsoepper literRomige soep met julienne gesneden katenspek

Chef-kok John van Delft

‘Het is voor mijn team en mij de mooiste uitdaging om met de seizoenen te koken. Voor onze gerechten gebruiken we vanzelfsprekend de allerbeste verse ingrediënten dat het voorjaar ons brengt. Ieder gerecht wordt bovendien naar onze eigen receptuur en vooral met veel zorg bereid, waarbij we echt alles zelf maken. Na bereiding koelen wij de gerechten direct terug, zodat de smaak, kwaliteit en versheid optimaal behouden blijven. Thuis hoeft u het gerecht alleen even verwarmen. Als u de borden kort voor het serveren verwarmt, blijft het gerecht goed warm en optimaal op smaak. We wensen u heerlijke Paasdagen!’

ONTSPANNEN
GENIETEN

VERRUKKELIJKE
PAASDAGEN

HOOFDGERECHTEN

Gestoofde lamsschenkel a la Ossobucoper bakjeOp Italiaanse pasta met groene asperge
Kalfsragoutschotelper bakjeCompleet met kalfsragout, romanesco en een gratin van zoete aardappel
Pasta Alfredo met kalfsstoverijper bakjeFettuccine met een stoverij van kalfsvlees, truffel en Parmezaanse kaas
Varkenshaas in Marsalasausbakje 500 g.Krokant gebakken varkenshaas in een romige saus met Marsalawijn en verse tuinkruiden
Pasta Carbonaraper bakjeKlassieke pasta met romige saus
Gamba’s in knoflooksausper 300 g.Lekker met fettuccine, witte rijst of stokbrood
Gepocheerde zalmfilet in safraansausper 2 stuks à ± 175 g.

BIJGERECHTEN

Aardappelpureebakje 450 g.
Aardappelgratinbakje 300 g.
Gebakken krieltjesbakje 300 g.
Rode koolbakje 450 g.
Haricots vertsbakje 300 g.
Witlofrolletjes met ham en kaasper 4 rolletjes

DIT MAAKT HET FEEST
COMPLEET

KIEZEN HOEFT NIET
ZOET ÉN KAAS

LUXE DESSERTS

Italiaanse Liefde per stuk (voor 2 - 3 pers)Dessert van mascarpone, room, vanille, amaretto en advocaat
Hemelse Modderper stuk (voor 2 - 3 pers)Dessert van fijne chocolademousse met slagroom
Kaas-dessertplateauvanaf 4 personenMooie selectie uit ons uitgebreid assortiment kazen, rijkelijk opgemaakt met konfijt, noten, fruit en kletzenbrood

ZOET, KAAS: WAT IS DE VOLGORDE?

Volgt u de traditie van een Frans menu, dan serveert u éérst een kaasplankje en sluit u het diner af met een zoet dessert. Ons advies? Bepaal zelf uw voorkeur. Wanneer u eerst een zoet dessert kiest en afsluit met kaas, dan kunt u er een heerlijke port bij drinken. En dat is sowieso een mooie afsluiter!