PASEN
LUXE VLEES
SPECIALITEITEN VAN DE MEESTERSLAGER
Mooi vlees verdient een hoofdrol tijdens het Paasdiner. Branche erkende meesterslager Dennis van Dun maakt de mooiste selectie voor een culinair thuisdiner. Bekijk ons uitgebreide aanbod rundvlees, dry aged specialiteiten, kalfsvlees, (Hollands) lamsvlees, kip en varkensvlees. Ook voor een gezellige gourmet- of fondue-avond stellen we de lekkerste schalen voor u samen.
GOURMET & FONDUE
Uitgebreid tafelen en slow cooking, zonder zelf uren in de keuken door te brengen? Dan kiest u natuurlijk voor een gezellig avondje gourmet, fondue of teppanyaki. Met al die heerlijke soorten vlees, sausjes en bijgerechten is het meteen een groot feest op tafel. Dat wordt genieten!
DRY AGED SPECIALITEITEN
Cote a l’os dry agedmin. 700 g.De kotelet van het rund
Entrecote dry agedmin. 400 g.Een steak van de rugfilet
Sukadesteak (flat iron) dry agedmin. 400 g.Sukade gerijpt op het schouderblad. Grillen als biefstuk
Een mooie start van het voorjaar betekent wellicht een mogelijkheid om de BBQ weer aan te steken. Onze meesterselectie bevat onder andere dry aged-vlees wat we onder gecontroleerde omstandigheden laten rijpen in onze glazen koelcel. Dit zorgt voor een optimale smaak en malsheid. Prachtige stukken vlees om de show mee te stelen.
MEESTERSELECTIE
DRY AGED
HET MOOISTE
RUNDVLEES
RUNDVLEES
Biefstuk Tagliata± 375 g.Mooie biefstuk voor 2 personen
compleet met rucola, parmezaan en
balsalmicoBereidingsadvies >
Diamanthaas± 600 g.Het malse ‘haasje’ uit de schouder
Beeftips black garlic± 500 g.Malse biefstukpuntjes in een zachte
marinade van gefermenteerde knoflook.
Met gratis bakje saus
Staartstukmin. 500 g.Door de rijping een boterzachte rosbief
met een randje vet
Bavettemin. 500 g.Biefstuk met bite, prachtig voor de
BBQ of om in de pan te bakken
Dik stuk van de nek Mager draadjesvlees
Rosbiefrollademin. 750 g. Om rosé te garen
Stoofrollademin. 750 g. Om te stoven
Ribeye Nieuw-Zeeland± 350 g.
KALFSVLEES
Cote de veaumin. 500 g.Kalfskotelet, speciale selectie voor de BBQ
Kalfsentrecotemin. 250 g.Met een mooi randje vet
Kalfsoester Of kalfsfricandeau als groot stuk
Italiaanse kalfsroerbak Malse kleine kalfsschnitzeltjes
gemarineerd op Italiaanse wijze
BURGERS
Dry aged burger150 g.Pure burger van gerijpt rundvlees
Hugo hamburger150 g.Klassieker van rund- en kalfsvlees
DoB burger Chipotle150 g.Van Duke of Berkshirevarken met een
vleugje gerookte peper
DELICATE
SMAKEN
BIJZONDER
FEESTELIJK
LAMSVLEES
Lamshaas± 60 g.Boterzacht, Provençaals gemarineerd
Lamsrack± 40 g.Gemarineerd met een zachte Griekse
marinade
Lamsboutrollade± 1500 g.
KIP LABEL ROUGE***
Hoevekip heel (Poulet Des Landes) Label Rouge * * *± 1600 g.De ‘echte’ boerenscharrelkip
Kipfilet met vel (Poulet Des Landes) Label Rouge * * *per 2 stuksDe ‘echte’ boerenscharrelkipfilet
Wist u dat...
...we al meer dan 25 jaar samenwerken met
poeliersbedrijf Van Berkel in Loon op Zand?
In nauw overleg met onze slagers koos Van Berkel voor
Gildehoen, een sterk Hollands ras. Eigenaren Hans en
Ellen van Berkel brengen de kippen in alle rust groot.
In hun prachtige, hypermoderne stallen hebben de
kippen echt alle ruimte om te scharrelen en te spelen.
De rust en aandacht vormen de basis voor smaakvol
vlees dat de Van Roessel-garantie met recht verdient.
PAAS
KLASSIEKERS
EXCLUSIEF
VARKENSVLEES
THE DUKE OF BERKSHIRE
Entrecote DoB± 150 g.Gerijpte lende, met een mooi randje vet
Pork rack dry aged DoB± 200 g.Ribeye met been, gerijpt in onze glazen
koelcel
Braadstuk DoB± 500 g.Ovenklaar braadstukje. 25 minuten
op 180°C
Buikspek DoB Heerlijk voor de BBQ
Procureur DoB Nek zonder been
Van oorsprong is DoB een Engels varkensras dat
wat in de vergetelheid was geraakt. De Brabantse
dierenarts Kees Scheepens brengt het ras nu
met veel zorg groot. Voor de vleeskenners en
-liefhebbers: In Japan heet dit Kurobuta: dit is het
exclusieve ‘Wagyuvlees’ onder de varkens! Het vlees
heeft een mooie marmering van het vet, is heerlijk
sappig en heeft een zeer delicate smaak.
Een culinaire specialiteit!
VARKENSVLEES
Lentehaasjebakje voor 2 personenOvenklare varkenshaasmedaillons in
rodewijnsaus met champignons en
roomkaas
Varkensfiletrollademin. 1000 g.Mager
Varkensrollademin. 1000 g.Licht doorregen
Mini beenhammetje± 1000 g.Voorgegaard
Varkenshaas
WARME SAUZEN
Cantharellen-truffelsausbakje 200 g.Heerlijk bij kalfsoester en runderhaas
Rodeportsausbakje 200 g.Heerlijk bij kalfsrollade
Forestièresausbakje 200 g.Heerlijk bij biefstuk, gevogelte en varkenshaas
Kreeftensausbakje 200 g.Heerlijk bij diverse vissoorten, kalfsvlees en pastagerechten
Rodewijnsjalottensausbakje 200 g.Heerlijk bij kalfsrollade en biefstuk
Truffel-portjusbakje 200 g.Heerlijk bij kalfsrollade en tournedos
Peper-roomsausbakje 200 g.Heerlijk bij Cote de boeuf en biefstuksoorten
Bearnaisesausbakje 200 g.Klassieke saus bij tournedos en dry aged vlees
Champignon-roomsausbakje 200 g.Heerlijk bij varkenshaas en kalfsoester
Jus de veau / kalfsfondbakje 200 g.Huisgemaakt, dé basis voor uw zelfgemaakte saus
KOUDE SAUZEN
Truffelmayonaisebakje 150 g.
Aiolibakje 150 g.
Knoflooksausbakje 150 g.
Spareribsausbakje 150 g.
Kerriesausbakje 150 g.
Wereldsausbakje 150 g.
Duizendeilandensausbakje 150 g.
Hamburgersausbakje 150 g.
Kruidenboterbakje 150 g.