Veelgestelde vragen

Waar heeft u een vraag over?

Heeft u een andere vraag?

Neem contact op via ons telefoonnummer: 0416-337707 of gebruik onderstaand formulier.

Bestellingen zijn enkel te plaatsen via de webshop of het bestelformulier in de winkel.

ALGEMEEN

 • Bestelt u voor het eerst, maak dan een account aan: vul uw gegevens in.
 • Heeft u al eerder online besteld, log dan direct in.
 • Maak vervolgens uw keuze uit onze webshop. 
 • Winkelmandje compleet? Rond dan de bestelling af en kies een afhaalmoment.
 • U krijgt het totaalbedrag te zien, maar dit is een indicatie bij gewogen producten. U rekent pas af als u uw bestelling ophaalt. U betaalt dan het werkelijke gewicht, wat dus iets kan afwijken van het totaalbedrag dat u op de website ziet. (Dit is hetzelfde als bij de kassa in de winkel.)
 • Ga naar de startpagina en klik onderaan op de pagina onder ‘uw account’ op ‘Inloggen’.
 • Klik op de knop ‘Wachtwoord vergeten?’ om een nieuw wachtwoord opvragen.
 • Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in. 
 • U ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.
 • U kunt daarna weer inloggen met uw gebruikersnaam en nieuwe wachtwoord. 

Voor de feestdagen hanteren we de volgende besteltermijnen:

Sinterklaas: 

 • Uiterlijk bestellen: 2 werkdagen voor de gewenste afhaaldatum.
 • Afhalen: vrijdag 2 december (uiterlijk woensdag 30 november bestellen), zaterdag 3 december (uiterlijk donderdag 1 december bestellen) of maandag 5 december (uiterlijk vrijdag 2 december bestellen).

Kerst:

 • Uiterlijk bestellen: zondag 18 december (via de website) of zaterdag 17 december (bestelformulier in de winkel).
 • Afhalen: zaterdag 24 december op het afgesproken tijdstip op het speciale afhaalpunt achter de winkel (dus NIET aan de Eerste Zeine). Let op: de winkel en het afhaalpunt sluiten om 16.00 uur.

Oud en Nieuw:

 • Uiterlijk bestellen: donderdag 29 december.
 • Afhalen: zaterdag 31 december (let op: de winkel sluit om 16.00 uur).

Op de webshop krijgt u een indicatie van het totaalbedrag te zien. Het gaat echter om gewogen producten en daardoor kan het daadwerkelijke bedrag iets afwijken. U betaalt het werkelijke gewicht. Om deze reden rekent u pas af wanneer u uw bestelling ophaalt. U gaat uiteraard wel een aankoopverplichting aan.

Nee, er is geen mogelijkheid tot het bestellen van aanvullende producten. We verwelkomen u hiervoor graag in onze winkel.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bestelbevestiging op het opgegeven e-mailadres.

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom u geen bevestigingsmail hebt ontvangen:

 • Het kan zijn dat de bevestigingsmail in uw spam-inbox terecht is gekomen.
 • Er zit een fout in uw e-mailadres. U kunt dit onderaan deze pagina controleren.
 • Er is een technisch probleem opgetreden, waardoor de bevestigingsmail niet is verzonden vanuit ons.

Bestellingen zijn pas definitief wanneer u de bestelbevestiging heeft ontvangen. Mocht u problemen ondervinden vragen wij u contact met ons op te nemen via info@slagerijvanroessel.nl.

KERST

WINKELEN MET KERST

Dit zijn onze openingstijden in de week voor Kerstmis:

  • Maandag 19 december 11.00 – 18.00 uur  
  • Dinsdag 20 december 08.30 – 18.00 uur
  • Woensdag 21 december 08.30 – 18.00 uur
  • Donderdag 22 december 08.30 – 19.00 uur – EXTRA LANG GEOPEND
  • Vrijdag 23 december 08.30 – 20.00 uur – EXTRA LANG GEOPEND
  • Zaterdag 24 december 08.00 – 16.00 uur – EXTRA LANG GEOPEND

Op 25 en 26 december (Eerste en Tweede Kerstdag) zijn we gesloten, op dinsdag 27 december zijn we open van 11.00 tot 18.00 uur. Tijdens winkelsluiting kunt u uiteraard wel online bestellingen plaatsen voor Oud & Nieuw (uiterlijk 29 december).

Op onze inspiratiepagina’s staat in de diverse productcategorieën vermeld vanaf wanneer producten verkrijgbaar zijn. Ook kunt u bij bepaalde producten zien vanaf welke datum u deze producten kunt halen om ze vers te bewaren voor consumptie tijdens de kerstdagen. Er zijn ook producten die u al eerder kunt kopen en in de vriezer kunt bewaren. Onze verkoopmedewerkers geven u graag advies over houdbaarheid, invriezen (en ontdooien), stel uw vragen gerust! 

Tot en met 22 december kunt u gebruikmaken van onze parkeerplaats aan de achterzijde van de winkel (bereikbaar via de Winterdijk). Onze parkeerplaats is in verband met de (voorbereiding van de) afhaaldag niet bereikbaar op vrijdag 23 en zaterdag 24 december.

Op loopafstand van onze winkel zijn er meerdere parkeerterreinen: aan de Heulstraat (vlakbij het tankstation), aan de Taxandriaweg, bij het wandelpark (via Grotestraat, ter hoogte van nr. 171) en bij Winkelcentrum De Els (ingang via Mr. Van Coothstraat). Check goed of u betaald moet parkeren.

KERSTBESTELLING PLAATSEN

U kunt uw bestelling plaatsen via de webshop van onze speciale feestdagen-website of via het kerstbestelformulier, verkrijgbaar en in te leveren in de winkel. Bestellingen die geplaatst worden via e-mail of social media worden niet door ons in behandeling genomen

U kunt uw kerstbestelling plaatsen tot en met zaterdag 17 december in de winkel (bestelformulier) en tot en met zondag 18 december via de webshop op deze website.

Kunt u uw kerstbestelling niet op de afgesproken tijd ophalen door onvoorziene omstandigheden, neemt u dan tijdig telefonisch contact met ons op: 0416-337707.

Uitsluitend voor hapjes- en gourmetschalen, koude schotels en de kerstspecials (gevulde kalkoen en kaas-dessertplateau) vragen we u om vooraf een bestelling door te geven. Alle overige producten zijn ruim voorradig in onze winkel, u bent welkom om te komen kerstshoppen!

Nee, dit is niet mogelijk. Voor alle overige kerstinkopen bent u in de week voorafgaand aan Kerst welkom in onze winkel. Alle producten zijn ruim voorradig. Ook kunt u veel producten al wat eerder in huis halen. Vraagt u onze verkoopmedewerkers gerust om advies.

Nee, dit is niet mogelijk. In de week voorafgaand aan Kerst nemen wij uitsluitend bestellingen aan voor 24 december. Bestellingen voor de andere dagen kunnen wij niet in behandeling nemen. We verwelkomen u hiervoor graag in onze winkel.

KERSTBESTELLING AFHALEN

Nieuw afhaalpunt!

Het speciale afhaalpunt op zaterdag 24 december voor kerstbestellingen bevindt zich op de parkeerplaats aan de achterzijde van onze winkel (en dus NIET aan de Eerste Zeine). Wel zo handig: u kunt op één plek terecht voor al uw kerstinkopen! Het afhaalpunt is uitsluitend toegankelijk via de Grotestraat (niet via de Winterdijk). Met dit ‘eenrichtingsverkeer’ voorkomen we opstoppingen in de smalle Johannes van Roesselsteeg. Graag uw begrip hiervoor!

Maak bij uw online bestelling een keuze voor een tijdstip. Bestelt u in de winkel, dan spreken de verkoopmedewerkers een tijd met u af. Houdt u zich s.v.p. aan het tijdstip, zodat we de drukte zo goed mogelijk over de dag kunnen verdelen.

Voor een vlotte afhandeling vragen wij u de e-mailbevestiging van de bestelling of het bestelkaartje mee te nemen, met daarop het ordernummer en uw naam. 

Plan genoeg tijd om voor het ophalen van uw kerstbestelling eerst uw aanvullende kerstinkopen te doen in onze winkel. Na het kerstshoppen loopt u vervolgens naar het afhaalpunt achter onze winkel waar uw kerstbestelling klaarstaat: alles op één locatie, wel zo handig. 

Heeft u veel boodschappen? Er is hulp aanwezig!

Uiteraard verwachten wij de nodige kerstdrukte in de winkel, dus houdt hier rekening mee in uw planning. Bij voorbaat dank voor uw begrip.   

We verzoeken uw kerstbestelling bij het afhaalpunt af te rekenen wanneer u de bestelling komt halen. Uw overige kerstinkopen rekent u af in de winkel.